Forum rules
Please always provide all needed information to identify your problems. Screenshots and detailed descriptions makes it easier for us to help https://help.runalyze.com/latest/support.html

We spend our leisure time to make RUNALYZE as good as possible and we still have tons of great ideas, but time is scarce and after a hard training we first need some fruits or a smoothie. You can support the development of RUNALYZE with every financial contribution — We highly appreciate every grant.
https://blog.runalyze.com/donate/
Frank
Neuling
Posts: 9
Joined: Thu 11. Jun 2015, 15:09

There was an error: 500 error

Tue 30. Jul 2019, 13:52

Hallo
Beim Umschalten der Ausrüstungsgegenstände erhalte ich immer den Fehler "There was an error: 500 error". Egal ob ich Kleidung oder Laufschuhe auswähle. Standardmäßig sind die Räder aktiviert. Neulich hat es noch funktioniert.

LG Frank
0 x

User avatar
laufhannes
Core developer
Posts: 766
Joined: Mon 29. Jul 2013, 20:59

Re: There was an error: 500 error

Tue 30. Jul 2019, 13:58

Was genau meinst du mit "Umschalten der Ausrüstungsgegestände"? Versuchst du, eine Aktivität zu bearbeiten? Wenn ja, welche genau? Oder bist du irgendwo in der Konfiguration?
Bitte beschreibe Step-by-Step was du tust.
0 x
User help -- short questions via Twitter, Facebook

Frank
Neuling
Posts: 9
Joined: Thu 11. Jun 2015, 15:09

Re: There was an error: 500 error

Tue 30. Jul 2019, 14:12

Nein. Im Dashboard sehe ich doch auch meine Ausrüstung. Entweder Fahrräder, oder Kleidung oder Laufschuhe. Und dort kann ich umschalten auf die jeweils andere Auswahl. Hab mal beide Bilder angehängt
Attachments
Bildschirmfoto 2019-07-30 um 14.10.49.png
Bildschirmfoto 2019-07-30 um 14.10.49.png (37.41 KiB) Viewed 492 times
Bildschirmfoto 2019-07-30 um 14.12.38.png
Bildschirmfoto 2019-07-30 um 14.12.38.png (17.89 KiB) Viewed 492 times
0 x

User avatar
mipapo
Administrator
Posts: 1421
Joined: Mon 29. Jul 2013, 20:26
Location: Kiel
Contact: Website Facebook Twitter

Re: There was an error: 500 error

Wed 31. Jul 2019, 12:28

Vielen Dank für die Screenshots. Das Problem wurde gestern noch behoben.
0 x
###Donate to RUNALYZE###
Höhenmeter (Korrektur & Berechnung) - Nutzerhilfe/User help -

Run Happy!,
Michael
P.S. Ich antworte gerne kurz und knackig ;)
Image

Frank
Neuling
Posts: 9
Joined: Thu 11. Jun 2015, 15:09

Re: There was an error: 500 error

Wed 31. Jul 2019, 12:47

Habe ich bemerkt am Abend. Vielen Dank für die flotte Bearbeitung
0 x

matsalo
Runalyzer
Posts: 45
Joined: Mon 4. Jun 2018, 11:30

Re: There was an error: 500 error

Mon 16. Sep 2019, 13:10

Hi,

Today when I try to save the edit form for an activity, I only get the error "There was an error: 500 error" and any changes to the acitivity in the form are discarded.

Is this a known error?
2019-09-16_13-16-00.png
2019-09-16_13-16-00.png (45 KiB) Viewed 346 times
2019-09-16_13-16-38.png
2019-09-16_13-16-38.png (3.97 KiB) Viewed 346 times
0 x

User avatar
mipapo
Administrator
Posts: 1421
Joined: Mon 29. Jul 2013, 20:26
Location: Kiel
Contact: Website Facebook Twitter

Re: There was an error: 500 error

Mon 16. Sep 2019, 13:23

Thanks for the report. Temporary issue. Should be fixed now
0 x
###Donate to RUNALYZE###
Höhenmeter (Korrektur & Berechnung) - Nutzerhilfe/User help -

Run Happy!,
Michael
P.S. Ich antworte gerne kurz und knackig ;)
Image

matsalo
Runalyzer
Posts: 45
Joined: Mon 4. Jun 2018, 11:30

Re: There was an error: 500 error

Mon 16. Sep 2019, 13:48

Yep, working like a charm again. Thanks for swift reply :)
0 x

Return to “Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest