Page 1 of 1

help req for queueing system : token_get_all error

Posted: Wed 19. Jul 2017, 12:29
by makr
hi all,

I could use some help in getting the queueing system to work.

The latest runalyze version v=4.1.2 is installed on my synology nas (dsm6.1, Apache/2.2.31 (Unix) mod_fastcgi/mod_fastcgi-SNAP-0910052141, php 7.0.16 (also tried 5.6.30), mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407)
Followed the instructions given at https://docs.runalyze.com/en/latest/add ... ments.html, installed python3, rsvg-convert, added a cronjob as described.

Now if I run eg. web/my/tools/backup to start a backup job, the job appears in 1.job
When the queue is processed (php /volume1/web/runalyze/bin/console runalyze:queue:consume --env=prod --no-debug --max-runtime 120 --stop-when-empty) the name of the job changes to 1.job.proceed.
There are no errors in apache's error log, nothing is logged in var/logs, the backup job never completes.

Also, when trying the poster-generator a job is created in the queue dir var/queue/poster-generator , gets renamed to 1.job.proceed, no errors in var/logs or apache-error-log

Another example: Fatal error upon trying to clear the cache by issueing

Code: Select all

php /volume1/web/runalyze/bin/console cache:clear --env=prod
// Clearing the cache for the prod environment with debug
// false

PHP Fatal error: Call to undefined function Zend\Code\Reflection\token_get_all() in /volume1/web/runalyze/vendor/zendframework/zend-code/src/Reflection/MethodReflection.php on line 230

Fatal error: Call to undefined function Zend\Code\Reflection\token_get_all() in /volume1/web/runalyze/vendor/zendframework/zend-code/src/Reflection/MethodReflection.php on line 230


[Symfony\Component\Debug\Exception\UndefinedFunctionException]
Attempted to call function "token_get_all" from namespace "Zend\Code\Reflec
tion".


cache:clear [--no-warmup] [--no-optional-warmers] [-h|--help] [-q|--quiet] [-v|vv|vvv|--verbose] [-V|--version] [--ansi] [--no-ansi] [-n|--no-interaction] [-e|--env ENV] [--no-debug] [--] <command>
I checked my phpinfo() for the tokenizer extension: is enabled



Not sure how to tackle this configuration, any help/direction is much appreciated, tia Mark

Re: help req for queueing system : token_get_all error

Posted: Thu 5. Oct 2017, 13:50
by mipapo
Synology Forum: https://forum.synology.com/enu/viewtopic.php?t=115878
Other google search for that error returns: https://www.drupal.org/node/2801947
Adjust the php.ini or try to call
php56 /volume1/web/runalyze/bin/console runalyze:queue:consume --env=prod --no-debug --max-runtime 120 --stop-when-empty