Forum rules
RUNALYZE started as one-man-project with only one user and has grown to an app with around 13.000 users of our official online version. Server requirements and complexity of the app and its configuration grow with the feature list. Please understand that our main focus is on implementing new features and serving a performant online version. Therefore, support for local installations is limited and we cannot guarantee any support.

Please always provide log files (and screenshots, activity files if it makes sense) and all other needed information: https://docs.runalyze.com/en/latest/support.html

We spend our leisure time to make RUNALYZE as good as possible and we still have tons of great ideas, but time is scarce and after a hard training we first need some fruits or a smoothie. You can support the development of RUNALYZE with every financial contribution — We highly appreciate every grant.
https://blog.runalyze.com/donate/
User avatar
laufhannes
Core developer
Posts: 753
Joined: Mon 29. Jul 2013, 20:59

Re: There was an error: 500 Internal Server Error / VDOT

Fri 16. Dec 2016, 20:59

Mein Account läuft lokal auch unter ID 0 und dort funktioniert alles. Das kann also eigentlich nicht das Problem sein.

Hast du nach der Anpassung der Konfigurationsdatei den Cache gelöscht?

Und mir persönlich ist noch kein Internal Server Error 500 begegnet, bei dem nichts in die Logs geschrieben wurde. Bisher wurden die ja bei dir offensichtlich auch befüllt und ein paar Fehlermeldungen tauchten dort ja auch auf?
0 x
User help -- short questions via Twitter, Facebook

Tholean13
Neuling
Posts: 15
Joined: Thu 15. Dec 2016, 21:02

Re: There was an error: 500 Internal Server Error / VDOT

Fri 16. Dec 2016, 21:08

Habe den Cache manuell aus den Ordnern data/cache und var/cache gelöscht.
Per runalyze ging es ja nicht mehr wegen dem internal server error.

Ich verstehe auch nicht, dass kein Log geschrieben wurde.

Das komische ist, dass die Version 3.1 bis gestern abend reibungslos funktioniert hat.

Habe mir nun parallel ein Backup vom 04.12. aufgespielt und von 2.6 auf 3.1 geupdated. Funktioniert wieder reibungslos .....
Ich weiß nur nicht wie lange.....

Gruß,
Thomas
0 x

Tholean13
Neuling
Posts: 15
Joined: Thu 15. Dec 2016, 21:02

Re: There was an error: 500 Internal Server Error / VDOT

Fri 16. Dec 2016, 21:27

Durch das Rückspielen des Backups und das erneute Update funktioniert ja wieder alles bei mir, aber falls Interesse besteht würde ich euch die Zugangsdaten von FTP, Mysql und Account zumailen.

Edit: Von der noch von meiner Frau benutzten nicht funktionierenden Version :-)

Gruß,
Thomas
0 x

User avatar
mipapo
Administrator
Posts: 1354
Joined: Mon 29. Jul 2013, 20:26
Location: Kiel
Contact: Website Facebook Twitter

Re: There was an error: 500 Internal Server Error / VDOT

Fri 16. Dec 2016, 23:01

Wenn du Backup meinst - Meinst du ein selbst angelegtes Backup oder Accountbackup (Export/Importfunktion?)
0 x
###Donate to RUNALYZE###
Höhenmeter (Korrektur & Berechnung) - Nutzerhilfe/User help -

Run Happy!,
Michael
P.S. Ich antworte gerne kurz und knackig ;)
Image

User avatar
mipapo
Administrator
Posts: 1354
Joined: Mon 29. Jul 2013, 20:26
Location: Kiel
Contact: Website Facebook Twitter

Re: There was an error: 500 Internal Server Error / VDOT

Sat 17. Dec 2016, 09:00

Dann liegt es wohl doch an etwas Anderem. Ich habe nur gerade keine Idee.
0 x
###Donate to RUNALYZE###
Höhenmeter (Korrektur & Berechnung) - Nutzerhilfe/User help -

Run Happy!,
Michael
P.S. Ich antworte gerne kurz und knackig ;)
Image

Tholean13
Neuling
Posts: 15
Joined: Thu 15. Dec 2016, 21:02

Re: There was an error: 500 Internal Server Error / VDOT

Sat 17. Dec 2016, 11:10

Ich habe ein Backup vom Provider vom 04.12. eingespielt.
0 x

Return to “Runalyze v3.1.x”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest